Aktualna realnost v šoli je še daleč od “normalnih” časov, vendar se kljub temu dogajajo aktivnosti, ki nas odmaknejo od mask, testiranj, karanten, izolacij in podobnega.

Nogometna ekipa naših dijakov, pod spremstvom profesorja Uroša Juga, so postali področni prvaki v nogometu. Izkazali so se v borbenosti in izkoristili vse športne priložnosti, da so osvojili zmago. Bravo fantje!

Naše dijakinje in dijaki programa Ekonomski tehnik, pod mentorstvom profesorice Tanja Ušaj Hvalič, so nastopili v oddaji Dobro jutro, v sklopu predstavitve aktivnosti Učno izdelovalnega laboratorija (UIL) Šolskega centra Nova Gorica. Prispevek si lahko ogledate na  RTVSLO.si – RTVSLO.si  (če si želite ogledati samo del prispevka ŠC Nova Gorica, ga najdete na času 1:41:35; del, ki govori o SETŠ pa na času 1:49:02). Predstavili so eno izmed letošnjih uspešnih učnih podjetij, njihov inovativni izdelek in njihovo sodelovanje z UIL, ki jim omogoča, da bodo realizirali ambiciozni projekt.  Z njihovim projektom, ki je na nek način tudi namenjen za “dobro jutro”, se bodo potegovali za zmago tudi na mednarodnem sejmu učnih podjetij. Bravo in dobre predstavitve tudi v prihodnje!

In še nekaj, ne zanemarljivih informacij. V torek, 7. 2. 2022 bo pouka prost dan, kot uvod v kulturni praznik 8. 2. 2022.  V šolskih klopeh pa dijake pričakujemo spet v sredo, 9. 2. 2022.

Želimo vam prijetne praznike in proste dni.