Drage dijakinje, dragi dijaki.

Danes se za 14 dni za vse zapirajo šolska vrata.

Zato ste dobili navodila za delo v spletnih učilnicah oz. so vam dali učitelji navodila za delo na drug način. Potrudite se in bodite aktivni ter sodelujte z učitelji, ki se bodo trudili po svojih najboljših močeh, da vam omogočijo nadaljevanje učenja na drugačen način in uspešen zaključek letnika. Vašo aktivnost bodo učitelji beležili in upoštevali pri spremljanju vašega učnega napredka.

O vseh pomembnih spremembah vas bomo obveščali preko spletne strani in preko facebook strani.

Tisti, ki opravljate praktično usposabljanje pri delodajalcu, ga boste s ponedeljkom, 16. 3. 2020 prekinili. Kako bomo reševali nastalo situacijo še ne vemo, vendar boste pravočasno o tem obveščeni.

Tiste, ki obiskujete zaključni letnik posebej prosim, da ne izgubite stika z učno snovjo in sodelujete z učitelji. Naš skupni cilj je, da vas pripravimo na zaključek izobraževanja čim bolj kvalitetno in vam omogočimo gladek prehod v sfero dela oz. v nadaljnje šolanje.

Če boste imeli kakršnokoli vprašanje, napišite e-sporočilo vašemu učitelju, razredniku ali ravnateljici. Zadeve bomo reševali kot najbolje znamo, zato bodimo vsi skupaj potrpežljivi in strpni.

V takih razmerah imamo priložnost, da pokažemo empatijo, etično naravnanost in dobronamernost. Verjamem, da to znamo in zmoremo.

Želim vam vse dobro.

Inga Krusič Lamut

ravnateljica