Začenjamo novo šolsko leto, novo  poglavje za dijake, učitelje in drugo šolsko osebje.

1. september 2023 je tudi poseben dan za dijakinje in dijake prvih letnikov, saj se bodo srečali z novim okoljem in novimi obrazi. Začeli bodo pomembno poglavje v svojem življenju, ki jim bo prineslo nova prijateljstva, znanja in na koncu srednješolsko izobrazbo, ki pomeni odskočno desko za poklicno kariero ali nadaljnji študij.

Vsem želimo veliko uspeha, dobre volje, prijaznosti in dobrega počutja na Srednji ekonomski in trgovski šoli v Novi Gorici.

Šolsko leto 2023/2024 se bo začelo jutri, 1. 9. 2023 po naslednjem razporedu:

 • dijakinje in dijake prvih letnikov vseh programov bomo sprejeli na pološčadi pred stavbo šole na Erjavčevi 8, ob 8.00. Z veseljem vas pričakujemo, zato se ne ustrašite gradbenih odrov, ki jih boste videli pred šolo. Naša šola bo v kratkem lepša in boljša. Prosimo vas, da ste točni, saj vas bodo nove razredničarke in razredniki pospremili v učilnice. Spoznali boste šolo, organizacijo dela in dobili vse informacije, da se boste počutili varno v novem okolju. Prvi šolski dan se bo predvidoma zaključil do 10.00, prav tako na ploščadi pred šolo. Prosimo vas, da s seboj nujno prinesete pisalo in beležko, da si boste zapisali pomembne informacije (in teh bo res veliko) in sproščeno začeli prvi šolski teden 4. 9. 2023 po veljavnem urniku.
 • dijakinje in dijaki višjih letnikov in 1. letnika ETPTI bodo razredniki prejeli v učilnicah ob 8.30 po naslednjem razporedu:
 • Oddelek Razredničarka/Razrednik Učilnica
  2. a Ekonomski tehnik Vanja Spačal 52
  2. b Ekonomski tehnik Uroš Jug 13
  3. a Ekonomski tehnik Neva Reščič 117
  3. b Ekonomski tehnik Silva Pelicon 47
  4. a Ekonomski tehnik Nastja Valentinčič Al Bukhari 50
  4. b Ekonomski tehnik Sandra Turk 48
  2. a Administrator Sonja Makuc 56
  3. a Administrator Denise Beltram 44
  2. a Trgovec Janja Jerončič 6
  3. a Trgovec Dorica Rijavec 7
  1. d ET PTI Nataša Djuzić Kunej 53
  2.d ET PTI Tatjana Munih 5