Drage dijakinje, dragi dijaki,

spoštovani starši,

zaradi resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID 19, se bo od 19. oktobra 2020 do 25. oktobra 2020 v šolah začasno pričel celotni pedagoški proces izvajati na daljavo.

Dijaki so dobili navodila glede splošnega dostopa in dela v spletnih učilnicah že na začetku šolskega leta. V petek so dobili še navodila za pouk na daljavo v naslednjem tednu.

Nato sledijo jesenske počitnice. Obveščali vas bomo o vseh morebitnih spremembah glede izvajanja pouka po koncu šolskih jesenskih počitnic.

Naslednji teden bo pouk potekal po veljavnem šolskem urniku, ki ga dijaki že dobro poznajo. Svetujemo, da dijaki obdržijo šolsko rutino in se udeležujejo aktivnosti redno, kar bodo razredniki tudi spremljali. Naš namen je, da ohranimo kontinuiteto šolskega dela in se brez velikih zaostankov vrnemo čim prej v šolske klopi. Posebej prosimo dijake zaključnih letnikov, da sledijo navodilom učiteljev v zvezi s poukom ter kontaktirajo izbrane mentorje v zvezi z dogovori o pripravi nalog za poklicno maturo in zaključni izpit.

Vsem želim vse dobro in ostanite zdravi.

Ravnateljica

Inga Krusič Lamut