Drage dijakinje, dragi dijaki, spoštovani starši.

Slovenija ravna po zgledu več evropskih držav, ki so se zaradi širjenja koronavirusa odločile za nekaj časa zapreti vrata vzgojno-izobraževalnih ustanov.

Na Srednji ekonomski in trgovski šoli smo se odločili, da bomo pedagoško delo, kljub zaprtju šole, nadaljevali preko spletnih učilnic. Vsak učitelj ima svojo spletno učilnico v katero se bodo dijaki prijavili in tam dobili navodila za delo. Dijaki bodo jutri dobili navodila o načinu dela v spletni učilnici. Načeloma velja, da bodo učitelji »prisotni« v spletni učilnici po veljavnem urniku za pouk. Zato dijaki dostopajo do spletne učilnici v skladu z individualnim urnikom.

Ker so razmere posebne in nihče izmed nas, niti učitelji, niti dijaki, niti starši, nimamo s takimi razmerami izkušenj, bomo naredili najbolje kot znamo v dani situaciji. Zato prosim vse, da z razumevanjem, strpnostjo in spoštovanjem, damo vse od sebe, da izvedemo učne cilje, ki so načrtovani glede na izobraževalne programe. Posebno pozornost bomo posvetili dijakom zaključnih letnikov, da bo njihova priprava na zaključek izobraževanja potekala čim bolj nemoteno in kvalitetno.

Drage dijakinje, dragi dijaki, prosim vas, da upoštevate veljavni urnik in dostopate do spletnih učilnic, ter upoštevate navodila in  izpolnjujete zadolžitve, ki vam jih bodo pripravili učitelji. Natančna navodila boste dobili jutri, v petek, 13. 3. 2020.

Spoštovani starši, prosim vas, da spodbujate vaše otroke k šolskemu delu in nam s tem pomagate, da uresničimo načrtovane cilje izobraževanja vaših otrok. O spremembah vas bomo obveščali.

Želim vam vse dobro.

Inga Krusič Lamut

ravnateljica