Kljub omejenemu dostopu v šolske prostore obveščamo vse starše naših dijakinj in dijakov, da bomo izvajali govorilne ure. V trenutnih razmerah bodo potekale praviloma na daljavo.

Dopoldanske govorilne ure bodo potekale v dnevih in terminih, ki so navedeni pri posameznem učitelju v rubriki Kontakti šole/Kontakti strokovnih delavcev. Popoldanske govorilne ure bodo potekale vsak drugi torek v mesecu od 16.00 do 17.00.

Da bodo govorilne ure potekale čim bolj enostavno, vam sporočamo naslednje:

  1. Starši se predhodno najavite na govorilno uro tako, da pošljete na elektronski naslov učitelja sporočilo, da se želite udeležiti govorilnih ur v terminu, ki je zapisan pri posameznem učitelju (dopoldan ali popoldan) in na kakšen način želite učitelja kontaktirati (telefon ali videokonferenčni način).
  2. Učitelj vam bo na sporočilo odgovoril pritrdilno ali s predlogom drugega termina v primeru, da je želeni termin že zaseden. V sporočilu vam bo poslal tudi videokonferenčno povezavo ali telefonsko številko oz. vas bo prosil za vašo telefonsko številko, na katero vas bo ob dogovorjenem času poklical.
  3. Na govorilne ure se vključite preko poslane povezave oz. preko dogovorjene telefonske številke. Prosimo vas, da imate pri videokonferenčni povezavi vključeno kamero in mikrofon, tako, da bo srečanje vsaj malce podobno komuniciranju v živo.
  4. V primeru, da bo na govorilni uri več staršev in se bo pogovor z enim izmed njih zavlekel preko načrtovane ure, vas bo sistem postavil v čakalnico (waiting room), kjer počakate, da vam učitelj omogoči vstop na govorilne ure.
  5. Izjemoma bomo govorilne ure izvedli tudi v živo, po predhodnem dogovoru. V tem primeru morate starši izpolnjevati pogoj PCT in to ob prihodu v šolo tudi izkazati s ustreznim dokazilom, da vaš obisk učitelj oz. drugi strokovni delavec zabeleži v evidenco

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. Pišete nam lahko na info.sets@scng.si ali pokličete našo svetovalno delavko na 056205623.