Ob vseh ukrepih in omejitvah ohranjamo pozitivno naravnanost in ob občasnih karantenah posameznih oddelkov, nadaljujemo šolsko življenje in pouk. Starši in dijaki ste že prejeli sporočilo o samotestiranju dijakov v šoli in ustrezna navodila. Pričakujemo, da bo vse teklo preprosto in učinkovito.

Da poskušamo živeti čim manj obremenjeno dokazujejo tudi naše dijakinje in dijaki, ki so se vrnili z opravljanja prakse v Španiji. Vsi so zdravi in veseli nove izkušnje. Spremljali sta jih naši profesorici, ki ste povedali, da so jih španski delodajalci pohvalili. Zadovoljni so bili z njihovo samostojnostjo, iznajdljivostjo in znanjem angleškega jezika. Verjamemo, da nam bodo veliko povedali o svoji izkušnji. Veseli smo in ponosni na naše dijake.

Pripravljamo se tudi na Dan odprtih vrat Srednje ekonomske in trgovske šole, ki bo 8. decembra 2021. Žal razmere kažejo, da bo tudi letos potekal na daljavo. Kako, pa vas bomo  pravočasno obvestili. Pripravljamo vam informacije, videe in predstavitve, ki vam bodo čim bolj neposredno približale življenje in delo na naši šoli.