Naslednji teden, od 17. 5. 2021 dalje, se v šolske klopi vračate vsi dijaki vseh programov in letnikov. Izobraževali se bomo po modelu B, kar pomeni, da boste vse dni v šoli vsi dijaki.

Pouk bo potekal po veljavnem urniku, s prilagoditvami za zaključne letnike in tretje letnike programa Ekonomski tehnik, ki za letos zaključujejo izobraževanje v šoli in odhajajo na praktično usposabljanje pri delodajalcu. O vseh drugih prilagoditvah boste sproti obveščeni.

Dijaki zaključnih letnikov boste imeli v tednu od 24. do 28. 5. 2021 priprave na poklicno maturo po prilagojenem urniku, o čemer so vas že obvestile razredničarke.

V veljavi ostajajo vsi ukrepi za preprečevanje širjenja okužb, kot ste jih poznali tudi do sedaj. Prosim vas samo še to, da se zavedate, da bo na šolskih hodnikih ponovno bistveno več ljudi, kot jih je bilo v času modela C. Zato moramo vsi paziti nase in na druge, da bomo ostali zdravi in bomo lahko čim bolj neobremenjeno uživali medsebojno druženje v prihajajočih pomladnih dneh.

Torej, v ponedeljek, 17. 5. 2021 se vidimo na Srednji ekonomski in trgovski šoli.

Želimo vam lep konec tedna in se veselimo, da bo naša šola ponovno oživela.