Začele so se dolgo pričakovane poletne počitnice!

Slavnostno smo podelili spričevala Poklicne mature 2021. Maturantke in maturanti so dosegli pričakovane rezultate. Osem izmed njih je doseglo odličen uspeh, dve maturantki pa sta bili “zlati”, kar pomeni, da jima je zmanjkala ena točka do maksimalnega števila točk. Tudi ostali so dosegli uspehe z visokim številom točk, s čimer so dokazali veliko znanja in obvladovanja veščin.

Kljub posebnim razmeram, pouku na daljavo in vsem stresnim situacijam, so naši dijaki pokazali zrelost in pripravljenost, da v danih okoliščinah naredijo največ kar lahko. Prepričani smo, da je bila izkušnja sicer težka, vendar dragocena za graditev samostojnosti in  prepričanja, da je mogoče tudi v neidealnih razmerah ohraniti fokus in moč.

Sedaj se poti naših maturantov razhajajo in vodijo v različne smeri. Nekateri odhajajo na študij, drugi se bodo zaposlili, nekateri si bodo vzeli pavzo in potovali, drugi bodo iskali priložnosti v tujini. Prav vsem želimo veliko uspeha, naj uživajo v tistem kar bodo počeli in naj počnejo tisto, v čemer bodo uživali. Srečno!

Tudi dijaki nižjih letnikov že uživajo zaslužene počitnice. Z njimi pa se ponovno vidimo jeseni.

Spremljajte nas tudi na našem instagram in facebook profilu.

In tu še spomin na podelitev maturitetnih spričeval …..