Danes je kulturni praznik, ob katerem vam, drage dijakinje in dragi dijaki, dragi učenci in drage učenke, želimo, da bi brali, da bi veliko brali. Želimo vam, da bi svoja razmišljanja prenašali v svet okoli vas na način, da bi jim ta svet prisluhnil in razumel sporočilo. Želimo vam, da bi tudi vi znali prisluhniti okolici in iz medsebojne izmenjave razmišljanj potegniti tisto, kar bo dobro za vse, ne samo za posameznika.

Ob tem prazniku so nam dijaki 2.a Ekonomski tehnik in njihova mentorica, profesorica Majda Malik, pripravili čudovito presenečenje. Izdali so razredno glasilo z naslovom “Oh, ta 2.a ET“. Prebereta ga lahko s klikom TUKAJ. V njem boste našli razmišljanja, ki jih dijaki želijo sporočiti okolju. V njem boste našli delček vseh in vsakega posebej. Dijakom in mentorici čestitamo, vam pa želimo prijetno branje.

Naj bo ta prispevek tudi uvod v teden, ki ga vsi nestrpno pričakujete. Informativni dnevi se bodo odvijali v petek, 12. 2.  in soboto, 13. 2. 2021. O vsem vas bomo pravočasno obvestili. Spremljajte naše objave na spletni strani, Facebook-u in Instagram-u.

Želimo vam prijeten praznični dan.