Izobraževanje se nadaljuje v celoti na daljavo od vključno jutri, 1. 4. 2021 do vključno petka, 9. 4. 2021 in sicer po veljavnem urniku. Po sedaj znanih podatkih se bomo vrnili v šolo 12. 4. 2021. Če se bo nadaljeval model C (kot to velja sedaj) se bodo 12. 4. 2021 vrnili v šolske klopi dijakinje in dijaki prvih letnikov. O vseh morebitnih spremembah pa vas bomo pravočasno obvestili preko spletne strani.

Pričakujemo, da boste tudi v prihodnje sodelovali pri pouku, opravljali zadolžitve in aktivnosti, upoštevali navodila učiteljev in se pripravili za uspešen zaključek šolskega leta. Če imate ali boste imeli vprašanja, se najprej obrnite na razrednike, saj vam bodo posredovali točne in nedvoumne informacije.

V naslednjem tednu bodo potekali v vseh oddelki roditeljski sestanki, na katere so vabljeni starši in vi, dijakinje in dijaki. Vabila z datumom in uro vam bodo poslali razredniki. Pomembno je, da se roditeljskih sestankov udeležite v čim večjem številu, saj boste tako pridobili informacije glede sedanjega načina izobraževanja in usmeritve za delo do konca pouka.

Pazite nase in na druge ter ostanite zdravi.