Leto 2018 je za  SREDNJO EKONOMSKO IN TRGOVSKO ŠOLO leto praznovanja. Minilo je namreč 60 let, odkar so takratni dijaki prvič sedli v šolske klopi novozgrajene šole.

Časi so se v 60 letih zelo spremenili, poslanstvo šole pa je ostalo zavezano kvalitetnemu izobraževanju, podpori pri razvoju mladih osebnosti, uvajanju novih pristopov k učenju in poučevanju, vzpostavljanju spodbudnega in varnega okolja, povezovanju z domačim in mednarodnim okoljem ter vzpostavljanju partnerskih odnosov z delodajalci.

In ker jubilejev ne smemo spregledati, smo se odločili, da bomo 12. 12. 2018 povezali dogodek Dan odprtih vrat SETŠ s praznovanjem 60-letnice šole. Zato smo pripravili kratko prireditev, ki bo potekala v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra (MIC) Nova Gorica s pričetkom ob 16.00.

Obogaten Dan odprtih vrat 2018 bomo za učence in starše začeli ob 17.00 v prostorih Srednje ekonomske in trgovske šole z različnimi aktivnostmi, ki bodo prikazale življenje in učenje na naši šoli.

Z veseljem vabimo vse, ki nas že poznate ali nas želite spoznati, da se nam pridružite. Prepričani smo, da boste skupaj z nami začutili današnji utrip življenja na Srednji ekonomski in trgovski šoli.